VALPDAGBOK

24 maj. Ja det händer inte så mycket mera mer än att matte säger jag är annorlunda. Hennes stenget som hoppar på alla stenar har slutat med det. Men en sak är äkert. Det serveras alldeles för lite mat i detta huset om jag får säga min mening. Jag är ständigt hungrig, men vad hjälper det.

20 maj Idag är det en vecka sedan första datén och under den tiden (åtminstone de första dagarna) så har jag visat Wilja hur man gör. Matte säger att tikar kan inte bli dräktiga med varandra. Konstigt för jag har ju gjort precis som Speed gjorde.

14 maj Vi återupprepade träffen med Speed och även idag uppstod tycke så nu vore det väl sjutton om det inte skulle bli valpar säger matte. Ja jag fattar ingenting men det blir nog bra.

13 maj Idag träffade vi Speed och tycke uppstod så nu väntar vi förhoppningsvis valpar kring den 15 juli.

4 Maj Vi har varit till veterinären då Leija råkat skada en klo och slagit ur en flisa ur den. Gudskelov var den hel i basen så vi behövde inte rycka klon. Lite smärtstillande ngn dag.  Eftersom vi ska dit på torsdag för Progesteronprov så tog veterinären ett utstryk. Men det var absolut intedags för prov.

30 April Första blodfläcken upptäckt.