VALPDAGBOK

13 juli.
Nu är valparna födda 4 hanar och 3 tikar. Alla valparna är tingade.

3 Juli. Fy så slarvig jag varit nästan en hel månad utan uppdatering. Men det har inte hänt så mycket mera än att jag fått mera mat blivit rundare och jo varit på Ultraljud ( Hon kunde inte hålla sig fast hon egentligen redan visste) Dom såg ngt därinne i magen som dom sa var en valp. Va sjutton är det??? Jag har ingen aning. Sen har dom fixat i ett rum där viinte varit förr utom när matte sk hämtamat ur frysboxen. p.s. den fick dom flytta på för att få in valphagen d.s. Nu har hussen i huset snickrat en valplåda och jag har provlegat i den. Kan nog bli en fin säng till bara mig. Eller matte säger att jag ska dela den med några andra också. Tur den är rätt stor då. Så här ser den i alla fall ut.


Jag återkommer väl någon mera gång innan detta är över.


5 juni. OJ vad tiden går, fast matte tycker den går alldeles för sakta. Fortfarande serveras alldeles för lite mat i det här huset. Fast i morse fick jag ett halvt kokt ägg extra med skal och allt. Dom andra snikna kompisar fick ju dela på andra halvan. Helt onödigt enligt mig för jag hade definitivt kunnat äta hela och några till. Nu har det gått 23 dagar sedan första datén och i förrgår var mattes väninna Anna-Karin här och sa att jag väntar en stor kull. Så kanske det är matte hoppas på 4 + 4. Vad jag hoppas på vet jag inte men just för tillfället har jag fått en märklig lust att bära runt på gråa möss och sprida dom över hela huset. Mattes säger att det får jag INTE göra med valparna (vad nu det är?) Jag har ingen aning. Men det lär väl ev. visa sig.

24 maj. Ja det händer inte så mycket mera mer än att matte säger jag är annorlunda. Hennes stenget som hoppar på alla stenar har slutat med det. Men en sak är äkert. Det serveras alldeles för lite mat i detta huset om jag får säga min mening. Jag är ständigt hungrig, men vad hjälper det.

20 maj Idag är det en vecka sedan första datén och under den tiden (åtminstone de första dagarna) så har jag visat Wilja hur man gör. Matte säger att tikar kan inte bli dräktiga med varandra. Konstigt för jag har ju gjort precis som Speed gjorde.

14 maj Vi återupprepade träffen med Speed och även idag uppstod tycke så nu vore det väl sjutton om det inte skulle bli valpar säger matte. Ja jag fattar ingenting men det blir nog bra.

13 maj Idag träffade vi Speed och tycke uppstod så nu väntar vi förhoppningsvis valpar kring den 15 juli.

4 Maj Vi har varit till veterinären då Leija råkat skada en klo och slagit ur en flisa ur den. Gudskelov var den hel i basen så vi behövde inte rycka klon. Lite smärtstillande ngn dag.  Eftersom vi ska dit på torsdag för Progesteronprov så tog veterinären ett utstryk. Men det var absolut intedags för prov.

30 April Första blodfläcken upptäckt.